Qualiview certificaat 2023: 9,4!

De kwaliteit van onze fysiotherapeutische zorg is voor ons zeer belangrijk.
Wij toetsen onze kwaliteit op continue basis, zowel intern als extern. Hiermee streven wij er steeds weer naar om de kwaliteit van onze zorg te verbeteren.

Hiervoor is uw de ervaring voor ons van essentieel belang! Om te meten hoe de patiënt de kwaliteit en zorgverlening binnen onze praktijk heeft ervaren, versturen we zelf enquêtes met het verzoek of u ons wilt beoordelen via Zorgkaart Nederland en Google. 
Ook worden er namens de beroepsvereniging regelmatig steekproefsgewijs enquêtes afgenomen via onafhankelijk en geaccrediteerd meetbureau Qualizorg B.V., die vragenlijsten stuurt aan patiënten die binnen onze praktijk zijn behandeld en vrijwillig deelnemen aan dit onderzoek. Met deze Prestatie Monitor wordt de anonimiteit en de kwaliteit van de meting gewaarborgd. De ingevulde vragenlijsten worden dus anoniem verwerkt.

Net als u worden wij ook heel moe van al die enquêtes, maar helaas zijn we als praktijk verplicht hieraan deel te nemen, bovenop de beoordelingen op Google en Zorgkaart Nederland. Maar hoe mooi is het dat er in 2023 maar liefst 119 cliënten hebben deelgenomen aan het onderzoek van Qualiview en ons beoordeeld hebben met een gemiddelde van 9,4! Hier zijn we heel trots op.

Voor diegenen die deelgenomen hebben aan de enquête: Onze oprechte dank voor de genomen moeite! 
Wilt u nog meer beoordelingen lezen? (https://www.fysiotherapierobmars.nl/referenties)

 

Qualiview 2023 certificaat 9,4 Qualiview 2023 certificaat 9,4