Wij zijn niet meer aangesloten bij Claudicationet

Geachte relatie, 

 

Vanaf 1 juli a.s. nemen wij geen deel meer aan ClaudicatioNet. Onze Claudicatio therapeut, Rob Mars is al 37 jaar werkzaam als fysiotherapeut, heeft een uitgebreide ervaring met name in complexe aandoeningen en heeft voldoende studiepunten tot 2027. Zoals alle netwerken waarbij we aangesloten zijn vinden er regelmatig bijscholingen plaats en dat vinden we over het algemeen prima. Hoe meer kennis, hoe beter we ons werk kunnen doen, maar we zijn wel kritisch in de bijscholingen die we doen en de netwerken waaraan we deelnemen. Mede omdat de praktijk vol zit.  In dit geval gaat het om 3 studiedagen motivational interviewing. 

 

1. Studiedagen kosten tijd en in die tijd kunnen we geen patiënten behandelen in onze overvolle praktijk;
2. De in dit geval 3 studiedagen kosten geld qua kosten van deelname, maar ook de omzet (gemiddeld meer dan €2.100,-) die we tijdens de studiedagen mislopen;
3. De studiedagen kosten frustratie omdat we - in dit geval - een cursus motivational interviewing moeten doen, waarvan we vinden dat we dit nu wel beheersen en onze tijd liever aan interessantere zaken besteden, onze patiënten bijvoorbeeld. 

Omdat onze praktijk bomvol zit, geven wij er de voorkeur aan patiënten te behandelen, voor aandoeningen waarbij wij onze uitgebreide expertise op behandelgebied kunnen toepassen en hebben dus besloten dat deelname aan het ClaudicatioNet niet meer bij onze praktijk past. 

Voor een collega die deel neemt aan ClaudicatioNet kunt u kijken op de website van ClaudicatioNet. (https://netwerkzorgnederland.nl/netwerken/claudicationet/)

 

Logo-ClaudicatioNet-360x200-c-default Logo-ClaudicatioNet-360x200-c-default